Zaposlitev

kroznica-zaposlitev

Uspešna zgodba in hitra rast podjetja Lenis temeljita na prilagajanju razmeram na trgu. Največja prednost pa so naši zaposleni: visoko motivirani, odgovorni, kreativni, ki jim je mar za pacienta. Delujemo skupaj, kot ekipa, v kateri so dobri odnosi med najpomembnejšimi vrednotami.

Tesno smo povezani tudi s svojimi hčerinskimi podjetji preko vsakodnevne komunikacije, pa tudi letnih in drugih priložnostnih druženj.

Rastemo skupaj

V Lenisu gradimo kulturo, v kateri lahko izjemni ljudje, kot ste vi, dajo vse od sebe. Če ste ambiciozni, zagnani in želite delati v dinamičnem okolju, ste prišli na pravo mesto. Vabimo vas, da preverite razpoložljiva delovna mesta.

Mnenja zaposlenih

V Lenisu mi je všeč, ker vodstvo živi podobne vrednote, ki so pomembne meni. Med nami vladata pozitivna naravnanost in odkrita komunikacija, kar želimo prenesti tudi na svoje time. Pri delu mi nikoli ne zmanjka izzivov – to mi je všeč, saj cenim možnost, da lahko strokovno rastem.


Nina

V podjetju Lenis cenim predvsem fleksibilnost vodstva, kar mi omogoča ohranjanje zdravega ravnotežja med družinskim življenjem in delovnim okoljem. Odsotnost nadzora vsakega koraka (mikromanagement) in občutek stabilnosti ter varnosti pa mi omogočata, da z veseljem in produktivno opravljam svoje delo.


Anja

Moje delo je dinamično, noben dan ni enak prejšnjemu. Cenim možnost izobraževanja, spodbujanje zdravega načina življenja, predvsem pa »Lenis spirit«. Vsi smo pripravljeni pomagati drug drugemu za dosego ciljev. Primeri, ko se velik del ekipe posveti nujni dobavi zdravila, so odlični pokazatelj tega in zaradi tega sem ponosen, da sem del te zgodbe.


Nejc

Kot ena najstarejših zaposlenih s skoraj najdaljšim stažem se zaradi sodelavcev v Lenisu ne staram 😊 (vsaj jaz tega ne opazim).


Urška

Rada delam v Lenisu, ker se počutim cenjeno, spoštovano in ker mi omogoča veliko fleksibilnosti pri usklajevanju službenih in družinskih obveznosti, kar mi kot mami samohranilki največ pomeni. Vzdušje v pisarni in medsebojni odnosi pa so le še pika na i.


Alma

V podjetju Lenis delam že vrsto let in cenim sodelovanje med sodelavci, podporo vodstva in zanimivo delo, ki nas izpolnjuje z védenjem, da pomagamo izboljšati življenja bolnikov.


Marko

Ko sem pričela z delom v Lenisu, me je najbolj pozitivno presenetilo, kako uigrana, sproščena in usmerjena k nadaljnjemu razvoju je ekipa. Kako zelo je vsem zaposlenim pomembno, da ima podjetje poslanstvo, usmerjeno v pomoč pacientom. In kako dragoceno je, da se vodstvo resnično zaveda, da smo zaposleni tisti, ki smo temelj podjetja in zaradi česar lahko dosegamo neverjetne poslovne uspehe.


Andreja

Preveri trenutno odprta delovna mesta

Trenutno ni odprtih delovnih mest.

Imate vprašanje za nas?

Stopite v stik s kadrovsko službo: hr@lenis.si